4 KETO sumuštinių idėjos pagal Simoną

keto duona

Sakote sumuštiniai ir sveika mityba – nesuderinama? Dar ir kaip suderinama! Ir tai įrodė ketogeninės mitybos fėja Simona, kuri šiandien dalinasi net 4 keto sumušinių idėjomis mūsų Keto lengvai migdolų duona.

Mes jau turime savo favoritą, o tu?:)

Taigi mes ilgai negaišiname ir perleidžiame eterį Simonai:

Atrodo, toks elementarus greitasis maistas, kurio niekas nepasigenda esant įvairiai ir subalansuotai keto mitybai, bet štai – vasarą geras, spalvotas, gaivus ir kartu sotus sumuštinis gali virsti karališkais pietumis arba paįvairinti ilguosius savaitgalio pusryčius, kai nesinori nieko plakti-malti-čirškinti.

Dalinuosi keturiomis idėjomis sumuštiniams su šventiniais rūbais, bet pradėsiu nuo duonos, nes tiesiog noriu pagirti lietuvišką šeimos verslą: birzu_duona , jūsų keto duonelė iš „Keto lengvai“ linijos yra geras produktas, kad ir kas ką besakytų. Jūs esate pavyzdys, su kokia meile reikia išieškoti derinių klientams, turintiems netradicinių mitybinių preferencijų.

Prieš ragaudama turėjau kažkokį skonio lūkestį ar nepagrįstą įsitikinimą apie produktą, nes migdolų miltai visus kepinius padaro sunkesniais ir duoda papildomo „neduoniškumo“. Bet paragavau ir buvau maloniai nustebinta – duona minkšta, vientisa, švelnaus skonio, neerzino, neužgožė, iškart ir žinutę apie tai brūkštelėjau pagirdama. Turiu nedidelę alergiją migdolų riešutams, tad duonos valgiau saikingai, bet faktas, tas, kad pats produktas – geras. Priimkite pagyras 🤓

Ditirambai baigti, grįžtame prie šventinių drabužių duonai.

Keturios idėjos sumuštiniams nuo manęs:

🥪Trintas avokadas, keptas varškės arba haloumi sūris, juodas ir baltas sezamas

🥪Trintas avokadas, trupintas feta sūris, pomidoriukai, krapai, mėta, džiovinti čili pipirai, apšlakstyta aliejumi

🥪Trintas avokadas, traiškyti vidutiniškai virti kiaušiniai, mėta, druska, džiovinti čili pipirai, apšlakstyta aliejumi

🥪Trintas avokadas, trupintas feta sūris, pomidoriukai, pesto padažas

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

X