Sluoksniuotas desertas su meduoliais

Nostalgiškai primenantis vaikystę desertas. Pagaminti vis dar taip pat paprasta, tik skonis rafinuotesnis. Kai švenčių vaišės beveik pasibaigusios, o netikėtų svečių vis dar pasirodo – šiuo desertu puikiai juos nustebinsite.

2 porcijoms prireiks:

Meduoliukų | 6 vnt
Jogurto | 300 g
Pusės apelsino ir citrinos
Banano

Eiga:

1. Jogurtą išmaišome su citrinos ir apelsinų sultimis.
2. Į dvi stiklines sluoksniuojame: po trupintą meduoliuką, kelias banano riekutes ir užpilame keliais šaukštais kremo. Taip sluoksniuojame 3 sluoksnius, pabaigiame jogurtu.
3. Dėkime kelioms valandoms ar nakčiai į šaldytuvą. Per tą laiką ingredientai susigulės, meduolių trupiniai sudrėks.
Šį desertą lygiai taip pat galite sluoksniuoti didelėje torto formoje, tik kiekius patrigubinkite.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

X