Sluoksniuotas desertas su meduoliais

Nostalgiškai primenantis vaikystę desertas. Pagaminti vis dar taip pat paprasta, tik skonis rafinuotesnis. Kai švenčių vaišės beveik pasibaigusios, o netikėtų svečių vis dar pasirodo – šiuo desertu puikiai juos nustebinsite.
2 porcijoms prireiks:
Meduoliukų | 6 vnt
Jogurto | 300 g
Pusės apelsino ir citrinos
Banano
Eiga:
1. Jogurtą išmaišome su citrinos ir apelsinų sultimis.
2. Į dvi stiklines sluoksniuojame: po trupintą meduoliuką, kelias banano riekutes ir užpilame keliais šaukštais kremo. Taip sluoksniuojame 3 sluoksnius, pabaigiame jogurtu.
3. Dėkime kelioms valandoms ar nakčiai į šaldytuvą. Per tą laiką ingredientai susigulės, meduolių trupiniai sudrėks.
Šį desertą lygiai taip pat galite sluoksniuoti didelėje torto formoje, tik kiekius patrigubinkite.