Traškios KETO duonelės

Susipažinki su KETO picos padu iš naujo – nuo šiol pirštus apsilaižysi kabindamas juo gardžias užtepėles. Tranformuoti picos padą į traškias duoneles užtruksi vos kelias minutes.

1 būdas:

Įkaitinki orkaitę iki 180°. Picos padą skrudinki joje 10-15 minučių, tuomet susipjaustyk norimo dydžio gabalėliais ir skanauki.

2 būdas:

Picos padą padalinki į ketvirčius ir dėk į duonos skrudintuvą – tave tuoj pat nudžiugins šiltos duonelės.

Prie traškių duonelių puikiai tiks ir naminė fetos užtepėlė arba džiovintų grybų užtepėlė.

One thought on “Traškios KETO duonelės”

  1. Atgalinis pranešimas: Džiovintų grybų užtepėlė - NAMO

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *