Kalėdiniai skanėstai greitai

macarons kalėdos

Per šventes rūpesčių sočiai, tad paruošėme keletą idėjų, kaip vos keliais potepiais mūsų skanėstus paversti linksma pramoga ir ypatinga saldaus stalo puošmena.

Tereikia gardaus puodelio kakavos, šiek tiek įkvėpimo ir lai aplink skamba išsiilgtos melodijos..

Spalvinguosius sausainėlius Macarons siūlome dekoruoti spalvoto glajaus pieštukais, tirpintu šokoladu bei pabarstukais.
Ant jų galite piešti Mandalos stiliaus ornamentus, rašyti palinkėjimus, kurti žaismingus veidelius, sulipinti ant pagaliuko besmegenį arba sukonstruoti eglutę tiesiai lėkštėje.

MACARONS BESMEGENIAI

Prireiks sausainių macarons, medinių pagaliukų (nuo kavos ar ledų), geltono glaisto nosytei nupiešti, šokolado ir dantų krapštuko.

Sausainio pagalvėlėes atskiriame viena nuo kitos, dedame medinę lazdelę ir vėl „užvožiam“ sausainėliu.
Suraitome nosytę.
Ištirpiname šokoladą virš garų dubenėlyje nuolat maišydami. Dantų krapštuku išpaušome sageles, rankytes, akytę ir burnytę.

MACARONS SAUSAINĖLIŲ DEKORAVIMAS

Dekoruoti sausianius macarons labai patogu su cukrinio glaisto tiūbelėm iš Dr. Oetker. Glaistą taip pat galite pasigaminti namuose, tada dekoravimui naudokite maišelį produktam šaldyti: tiesiog prakirpkite jo galiuką.

MACARONS EGLUTĖ

Tokiai eglutei paruošti tereikia 10 žalių sausainėlių Macarons ir šiek tiek fantazijos, kuriai pukiai pagelbės cukraus glaistas ir pabarstukai.

KALĖDŲ SENELIO GRISSINI SKANUKAI

O štai tradicinio skonio grissini lazdeles siūlome merkti į tirpintą šokoladą ir apibarstyti trupintais saldainiukais, riešutėliais ar margaisiais pabarstrukais.
Lai tradicinis užkandis įgauna nusimargina naujomis saldžiomis spalvomis!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

X