„KETO lengvai“ migdolų duona

4,39

Šiandien genialumą radau paprastume!

450 g.

Kiekis:

Aprašymas

Švelnus potėpis sviesto ir „Keto lengvai“ duona jau tirpsta burnoje. Šiandien genialumą radau paprastume!

Draugiška Ketogeninei mitybai, dviejų rūšių riešutų ir dviejų rūšių sėklų miltų duona. Kepinyje sumažintas angliavandenių kiekis, padidintas riebalų ir skaidulų kiekis.

Be pridėtinio cukraus ir cukraus pakaitalų, ši duona draugiška ne tik sergantiems cukriniu diabetu, bet ir žmonėms netoleruojantiems glitimo.

Šio gaminio tinkamumo vartoti terminas – 4 paros. Nepalikite duonos ilgai liūdėti paštomate. Mes dėsime visas pastangas, kad jus pasiektų tik patys šviežiausi kepiniai.

PRIKELKI DUONĄ ANTRAM GYVENIMUI:
Nespėji suvalgyti duonos iki jos galiojimo pabaigos? Pasigaminki džiūvėsėlius: susiraikyki kuo ploniau ir išsidžiovinki ant grotelių orkaitėje kuo žemesnėje temperatūroje (mes užtrukome 40 min įkaitinę orkaitę iki 150°C). Smagaus triauškinimo!

_________________

Sudedamosios dalys: vanduo, valytų migdolų RIEŠUTŲ miltai (ES), kiaušinių baltymai, kokosų miltai, maltos linų sėklos, obuolių sidro actas (sidro actas, vanduo, konservantas SIEROS DIOKSIDAS), alyvuogių aliejus, balkšvųjų gysločių sėklų luobelės, tešlos kildymo medžiaga (natrio bikarbonatas, difosfatas, bulvių krakmolas), joduota druska, linų sėklos.

SUDĖTYJE GALI BŪTI: SEZAMO SĖKLŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, PIENO, SOJŲ PUPELIŲ IR JŲ PRODUKTŲ PĖDSAKŲ.

100 g maistinė vertė: energinė vertė 1352 kJ/327 kcal, riebalai 25,6 g (iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių 2,8 g), angliavandeniai 6,3 g (iš kurių – cukrų 3,9 g), skaidulinės medžiagos 10,1 g, baltymai 12,8 g, druska 0,9 g.

Krakmolas įeina į be gliuteno kepimo miltelius, kurie naudojami kildinant duoną. Tai suteikia produktui putlumo ir purumo. Jų kiekis gaminyje yra minimalus: 100 g produkto krakmolas sudaro 0,22 %.

Grynasis kiekis 450 g

Papildoma informacija

Svoris 0.45 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “„KETO lengvai“ migdolų duona”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

X