Kūrybiškos KETO picos panaudojimo idėjos pagal Agnę

keto riesutelis receptas

KETO RIEŠUTĖLIS paskyros autorė, 2 vaikų mama, per 5 mėnesius numetusi 14 kg, dalinasi 4 idėjomis, su kuom derinti Keto picos pagrindą. Iš tiesų, Agnė prisipažino niekad net negaminusi picos su šiuo gaminiu.
Taip, pica iš tiesų yra pilnai kepta ir ją nedvejojant galima skanauti iškart nusipirkus. Visgi mes rekomenduojame prieš gaminant pakepti ją 10-15 min vieną orkaitėje – o tada paleisti plaukus savo fantazijai. Traškiai jos plutelei išties sunku atsispirti!

Taigi dalinamės skaniais Agnės nuotykiais:

Kai nusiperku birzu_duonos keto picos pagrindą, jis taip ir nesulaukia, kol bus panaudotas pagal paskirtį. Jau kelintą kartą picos su juo taip ir neišsikepu.

Man jis yra puiki duonelės alternatyva. Plonas, nesprangus, ne toks sausas, kaip daugelis keto duonų. 🙂 Kaskart improvizuoju pagal šaldytuvo turinį. Kartais tepu tiesiog sviestuką, kartais avokadą…
O šiandien buvo štai tokios skonio improvizacijos.



🍓Keto picos pagrindas + migdolų riešutų sviestas + braškės + juodųjų sezamų sėklytės.

🌱 Keto picos pagrindas + 4gurmanai pikatinška alyvuogių užtepėlė + ridikėliai + daigai.

📍Keto picos pagrindas + pikantiška alyvuogių užtepėlė + agurkai + traiškyti mėsos traškučiai, daigai.

✅ Keto picos padas + pikantiška alyvuogių užtepėlė + čederio sūrio gabalėliai + daigai.

Pikantišką alyvuogių užtepėlę galite pasigaminti ir patys namuose: sutrinkite alyvuoges su alyvuogių aliejumi ir mėgstamais prieskoniais. Tačiau mūsų mėgstamiausias derinys: alyvuogės, trintos su saulėje džiovintais pomidorais aliejuje ir česnako skiltele.

Ir tai tik keletas idėjų.. Kitą kartą bandyčiau su avokadu, silke, kreminiu sūriu, vištiena, maskarpone ir uogomis ir kt…

O su koks gi jūsų mėgstamiausias derinys?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

X