Pica su antiena pagal Ievą ir Nidą

Jau anksčiau dalinomės Instagram paskyros BET PIRMIAUSIA MAISTAS pusryčių sumuštinių receptais su mūsų duonelėmis, o šį kartą merginos sukūrė puikų receptą su KETO picos padu.

Dalinamės merginų receptu. Jeigu išmėginsite šį receptą namuose, nepamirškite pasidalinti socialiniuose tinkluose ir paminėti šaunųjį duetą: #betpirmiausiamaistas 

PICA SU ANTIENA

Dviems porcijoms reikės:
🍕dviejų KETO lengvai picos pagrindų
💦alyvuogių aliejaus pado patepimui
🧅namų gamybos karamelizuotų raudonųjų svogūnų (r. svogūnai+r. cukrus+klevų sirupas)
🦆karštai rūkytos antienos filė
🍐1 kriaušės
🧀Parmezano sūrio (tiek, kiek norisi)
🥜smulkintų graikinių riešutų
🌱rukolos

Gaminimas:
1. Įkaitiname orkaitę 200 laipsnių
2. Picos padus ištepame alyvuogių aliejumi ir ištepame karamelizuotais svogūnais
3. Abu padus pabarstome trupučiu tarkuoto sūrio
4. Dėliojame plonais griežinėliais supjaustytą antieną
5. Dėliojame plonais griežinėliais supjaustytą kriaušę
6. Gausiai apiberiame tarkuotu sūriu
7. Picas apibarstome smulkintais graikiniais riešutais
8. Kepame 7min.
9. Picas padengiame rukola

LABAI LABAI SKANIAI!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

X