Burgeris su midijomis

Mums prireiks:

„KETO lengvai“ mėsainių bandelės | 2 vnt.
Lukštentos midijos
Česnakas | kelios skiltelės
Miso pasta | 1 v. š. (nebūtina)
Sultinys ~100 ml
Avokadas
Marinuoti smidrai
Šviežios kalendros
Špinatai | keli lapeliai
Laimas

Viskas labai paprasta:

1. Bandeles perpjauname pusiau ir dedame į orkaitę ant grotelių 10 min (180° – 200°C), kol skaniai apskrus.
2. Atitirpintas midijas praplauname. Keptuvėje apkepame kelias skilteles česnako. Ištirpiname miso pastą sultinyje. Supilame į keptuvę, sudedame midijas ir troškiname, kol nuguoja skystis. Pakepiname dar šiek tiek ir atidedame.
3. Avokadą sutriname šakute ir sumaišome su laimo sultimis.
4. Užtepame ant bandelės. Sudedame špinatų lapelius, pjaustytus marinuotus smidrus, midijas, šviežias kalendras. Uždengiame kita bandute, suspaudžiam ir skanaujam.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

X