Imbierinių meduolių kremas

Kiekvienas smaližius apsilaižys pirštus! Po švenčių likusius meduolius ar sausainius paverskite į šį kremą ir naujai atraskite jau mylimus skonius.

Kremui prireiks:

Imbierinių meduolių | 150 g
Pieno (tiks augalinis) | 150-200ml
Cinamono (nebūtina)
Klevų sirupo arba medaus (nebūtina)
Kokosų aliejus | 1 v.š.

Eiga:

1. Sausainius sutrupiname, užpilame pienu.
2. Kaitiname prikaistuvyje kelias minutes, kol sausainiai visiškai ištirpsta.
3. Pasaldiname ar pagardiname cinamonu, jeigu norisi.
4. Jeigu masė labai tiršta, įpilkite papildomai pieno. Išjungus kaitrą įmaišykite kokosų aliejaus ir išsukite iki vientisos masės.
5. Sudedame į stiklainiuką ir skanaujame su obuolio riekelėmis, skrebučiais ar pan.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

X