Mums prireiks:
Pievagrybiai | 250 g
Džiovinti baravykai | 70-80 g
Svogūnas (nedidelis)
Sultinio kubelis
Žuvų padažo arba druskos (nebūtina)
Pipirai
Šviežias čiobrelis arba rozmarinas
Paruošimo būdas:
- Baravykus praplauname ir užpilame verdančiu vandeniu (apie litrą). Paliekame išbrinkti bent kelias valandas (nenupilkite skysčio).
- Svogūnus smulkiai sukapojame, apkepame svieste ar aliejuje, kol suminkštės.
- Dedame apkepti pievagrybius. Kai suminkštės, dedame smulkiai pjaustytus džiovintus baravykus ir po truputį pilame skystį nuo grybų, dedame sultinio kubelį, prieskonius.
- Kai pasibaigs sultinys ir viskas suminkštės, sublenderiuojam. Galima dalį grybų palikti netrintą, taip atsiranda papildoma tekstūra.
- Sudedame į stiklainiuką ir laikome šaldytuve. Taip saugoti galima mažiausiai savaitę.
Gaukite visas naujienas ir specialius pasiūlymus
Apsipirkite
Užprenumeravę mūsų naujienlaiškį pirmieji sužinosite apie visas naujienas bei specialius mūsų pasiūlymus.