Biržų duonos sausainiai su obuolių džemu. Sausainiai su cinamonu ir obuoliais iš lietuviškų ūkių.
4,19 € – 13,92 €
Biržų duonos sausainiai su obuolių džemu. Sausainiai su cinamonu ir obuoliais iš lietuviškų ūkių.
Lai pertraukėlės tarp mylimiausios knygos skyrių cinamonu ir obuoliais pakvimpa! Šiem sausainiam naudojami obuoliai iš lietuviškų ūkių 🙂
____________
Sudedamosios dalys: KVIETINIAI miltai (ES), margarinas (augaliniai palmių riebalai ir palmių aliejus 80 %, vanduo, emulsikliai: riebalų rūgščių mono – ir digliceridai, rapsų lecitinas, druska 0,5 %, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis, kvapioji medžiaga, dažiklis: beta karotenas), GRIETINĖS ir augalinių riebalų mišinys (nugriebtas PIENAS, augaliniai palmių riebalai: rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis, GRIETINĖLĖ, iš dalies hidridrinti augaliniai riebalai (palmių, rapsų, SOJŲ pupelių, saulėgrąžų, taukmedžio, kokosų), augaliniai riebalai (palmių, taukmedžio), emulsikliai: E471, E322, E472c, dažiklis: beta karotenas, grynų pienarūgščių bakterijų raugas), obuolių džemas 21 % (obuolių tyrė 73 %, cukrus, konservantai: kalio sorbatas, natrio benzoatas), cukrus, KIAUŠINIŲ trynių masė, priedas kepinių paviršiams ( PIENO baltymai, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: E450, natrio karbonatas, LAKTOZĖ), maistinė acto rūgštis 9 %, joduota druska, cinamonas.
SUDĖTYJE GALI BŪTI: SEZAMO SĖKLŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ IR JŲ PRODUKTŲ PĖDSAKŲ.
100 g maistinė vertė: energinė vertė 2196 kJ / 526 kcal, riebalai 31,6 g (iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių 14,8 g), angliavandeniai 53,6 g (iš kurių – cukrų 16.7 g), skaidulinės medžiagos 1,9 g, baltymai 5,9 g, druska 0,4 g.
Nuotraukoje parodytas serviravimo pavyzdys, paskanintas žiupsneliu fantazijos ?
Svoris | N/A |
---|---|
Svoris | 1,7 kg, 400 g |
Atsiliepimų dar nėra.