press Enter to searchShowing all results:Produktų nerasta.
Titulinis | Receptai | Mini KETO broliukai – burgeriukai pagal Simoną
Mini KETO broliukai – burgeriukai pagal Simoną
Mums prireiks:
KREVETĖS IR APELSINAI:
Grill bandutė
Majonezas
Trintas avokadas su mėta ir citrinpipiriais
Aštrus čederis
Svieste keptos krevetės su kajeno pipirais ir apelsino žievele
MĖTOS IR ŽALIOJO PELĖSIO SŪRIS:
Grill bandutė
Naminis pom. padažas
Rukola
Mėsainis
Žaliojo pelėsio sūris su kapotomis mėtomis
SPICY POUCHED EGG:
Grill bandutė
Naminis pom. padažas
Rukola
Aštrus čederis
Mėsainis
Be lukšto virtas kiaušinis
Paruošimo būdas:
Mėsos paruošimas:
Kepimas – Prieš kepimą maltinukus lengvai apibarstykite druska bei patepkite aliejumi. Kepkite virš žarijų arba gerai įkaitintoje keptuvėje.
Vieną burgerio pusę apkepkite iki kol ji sutvirtės (apie 2-3 minutes), tuomet burgerį apverskite ir kepkite iki kol iškeps taip, kaip patinka jums. Jeigu mėgstate jautienos burgerius su krauju arba keptus vidutiniškai, kepkite dar 2-3 minutes, jeigu norite visiškai iškepusio mėsainio, antrą jo pusę kepkite apie 4-5 minutes. Žinoma, tikslus kepimo laikas priklauso nuo paruoštų maltinukų storio, dydžio.
Kepimo metu burgerio maltinuko daug nevartykite ir nespauskite, nes prarasite viduje besikaupiančias sultis ir iškeptas maltinukas bus nesultingas. Jeigu norite, kad jis būtų plokštesnis, tiesiog lengvai paspauskite mentele pačioje kepimo pradžioje, vos uždėję ant grotelių ar keptuvės.
Krevečių paruošimas:
Išlukštentas krevetes nuplaukite, nusausinkite. Į keptuvėje įkaitintą sviestą suberkite krevetes ir maišant kepkite 3-4 minutes. Suberkite kojeno pipirus ir įtarkuokite apelsino žievelę.
Burgerio surinkimas:
Ruošdami burgerius iškepkite ne tik maltinukus ar krevetes – perpus perpjautas bandeles taip pat lengvai apskrudinkite (keptuvėje arba ant grilio) ir tuomet aptepkite pasirinktu padažu.
Ant bandelės uždėkite iškeptą maltinuką ar krevetes, kitus pasirinktus priedus ir užvožkite antrą bandelės pusę.
Jeigu burgeris labai aukštas, su daug priedų, jį persmeikite ilgu, mediniu iešmeliu, kad forma geriau laikytųsi.;