Sausainiai su obuolių džemu

4,19 13,92 

Biržų duonos sausainiai su obuolių džemu. Sausainiai su cinamonu ir obuoliais iš lietuviškų ūkių.

Išsaugotos prekės
Produkto kodas: N/A Kategorija: Žymos: , ,
Sausainiai su obuolių džemu

Lai pertraukėlės tarp mylimiausios knygos skyrių cinamonu ir obuoliais pakvimpa! Šiem sausainiam naudojami obuoliai iš lietuviškų ūkių 🙂

____________

Sudedamosios dalys: KVIETINIAI miltai (ES), margarinas (augaliniai palmių riebalai ir palmių aliejus 80 %, vanduo, emulsikliai: riebalų rūgščių mono – ir digliceridai, rapsų lecitinas, druska 0,5 %, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis, kvapioji medžiaga, dažiklis: beta karotenas), GRIETINĖS ir augalinių riebalų mišinys (nugriebtas PIENAS, augaliniai palmių riebalai: rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis, GRIETINĖLĖ, iš dalies hidridrinti augaliniai riebalai (palmių, rapsų, SOJŲ pupelių, saulėgrąžų, taukmedžio, kokosų), augaliniai riebalai (palmių, taukmedžio), emulsikliai: E471, E322, E472c, dažiklis: beta karotenas, grynų pienarūgščių bakterijų raugas), obuolių džemas 21 % (obuolių tyrė 73 %, cukrus, konservantai: kalio sorbatas, natrio benzoatas), cukrus, KIAUŠINIŲ trynių masė, priedas kepinių paviršiams ( PIENO baltymai, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: E450, natrio karbonatas, LAKTOZĖ), maistinė acto rūgštis 9 %, joduota druska, cinamonas.

SUDĖTYJE GALI BŪTI: SEZAMO SĖKLŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ IR JŲ PRODUKTŲ PĖDSAKŲ.

100 g maistinė vertė: energinė vertė 2196 kJ / 526 kcal, riebalai 31,6 g (iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių 14,8 g), angliavandeniai 53,6 g (iš kurių – cukrų 16.7 g), skaidulinės medžiagos 1,9 g, baltymai 5,9 g, druska 0,4 g.

Nuotraukoje parodytas serviravimo pavyzdys, paskanintas žiupsneliu fantazijos ?

Atnaujinama...
  • Krepšelyje nėra produktų.

Specialus vasario mėnesio pasiūlymas!

Iki vasario 28 d. pirkdami vieną „DOKI DOKI“ duonos traškučių pakelį, antrą tokį pat gausite dovanų!