Aprašymas
Be gliuteno | Avižinė duona
Avižinė duona gaminama iš avižų dribsnių, neturinčių glitimo, ryžių miltų bei praturtinta saulėgrąžomis ir linų sėmenimis. Subalansuotai lengva, be glitimo ir gausi skaidulinių medžiagų, skoniu prilygstanti įprastoms duonoms. Beje, jeigu nespėsite suvalgyti šios duonos iki galiojimo termino pabaigos, rekomenduojame susidžiovinti orkaitėje – duonos trapučiai puikiai tiks triauškinti su užtepėlėmis.
Išskirtinumai
- Be glitimo
- Subalansuotai lengva
- Daug skaidulinių medžiagų
- Gaminama specialiai įrengtame be gliuteno produkcijos ceche Biržuose
Sudedamosios dalys: mišinys avižinės duonos gamybai be glitimo (AVIŽINIAI dribsniai be glitimo 20%, ryžių miltai, saulėgrąžų branduoliai, linų sėklos, sausas raugas (malti ryžių produktai, startinė kultūra), balkšvojo gysločio sėklų luobelės, karamelė, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: E262, maltodekstrinas, vanduo, joduota druska, mielės.
100 g gaminio: energinė vertė 1088 kJ/260 kcal, riebalai 11,6 g (iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių 1,6 g), angliavandeniai 28,0 g (iš kurių – cukrų 0,8 g), skaidulinės medžiagos 6,5 g, baltymai 7,8 g, druska 1,2 g.
Fasavimas: 400 g. ir 210 g.
Tinkamumo vartoti terminas: 5 paros
Visiems tolerantiška duona. Tolerantiška duona – visiems.
Skiriame ypatingą dėmesį mūsų Be Gliuteno produktų skoniui. Biržų duonos be gliuteno gaminiai tokie pat skanūs, o neretai ir gardesni, kaip įprasti produktai.
Nuotraukoje parodytas serviravimo pavyzdys ?
—
Šios duonos taip pat ieškokite: Biržų duonos krautuvėse, Vilniaus Kmyninėse, MAXIMA, IKI, RIMI prekybos tinkluose visoje Lietuvoje.
Martynas –
Skani duona, labai daug ląstelienos. Patiks tiems kas turi problemų su užkietėjimais 🙂