Aprašymas
Vyniotinis „Aguonėlė“
Aguonų mėgėjams rekomenduojame šį mielinės tešlos vyniotinį. Minkštutė tešla tirpsta burnoje, o aguonų tiek daug, kad širdis sąla dar nė neparagavus. Gardus ir aromatingas, šis vyniotinis tobulai tinka popietės arbatai pagardinti.
390 g
_______________
Sudedamosios dalys: KVIETINIAI miltai (ES), mišinys aguoninių kepinių gamybai 25 % (aguonų sėklos 44 %, cukrus, tirštikliai: E1414, E401, PIENO milteliai, MANŲ kruopos, tešlos kildymo medžiagos: E450, natrio karbonatas, E341, hidrinti kokosų riebalai, kvapioji medžiaga, antioksidantas: E300, druska, prieskoniai), vanduo, pasterizuota KIAUŠINIŲ masė (KIAUŠINIŲ masė 98,4 %, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis), margarinas (augaliniai palmių ir rapsų aliejai, vanduo), rapsų aliejus, priedas kepiniams (KVIETINIAI miltai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: askorbo rūgštis, fermentai), mielės, aguonų sėklos 0,8 %, joduota druska, priedas kepinių paviršiams (PIENO baltymai, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: E450, natrio karbonatas, LAKTOZĖ).
100 g maistinė vertė: energinė vertė 1785 kJ / 425 kcal, riebalai 16,5 g (iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių 4,0 g), angliavandeniai 57,5 g (iš kurių – cukrų 24,0 g), skaidulinės medžiagos 4,5 g, baltymai 9,5 g, druska 0,9 g.
Nuotraukoje parodytas serviravimo pavyzdys ?
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.