Aprašymas
Šeimininkės tamsi duona
Viena populiariausių mūsų duonų, kurios skonį ir kokybę jau daugelį metų vertina Lietuvos šeimininkės. Drėgna ir aromatinga, ši duona puikiai tinka ir sumuštiniams, ir prie sriubos, ir prie garuojančio troškinio.
Išskirtinumai
Formuojama rankomis
Natūraliai brandintas raugas
650 g
_____________
Sudedamosios dalys: vanduo, RUGINIAI miltai (ES), KVIETINIAI miltai (ES), cukrus, mielės, salyklo ekstraktas (vanduo, daiginti MIEŽIAI, MIEŽIŲ salyklas, daiginti skrudinti MIEŽIAI), joduota druska, kmynai, stabilizatorius: guaro derva, emulsikliai: riebalų rūgščių mono- ir digliceridų, mono- ir diacetilvyno rūgšties esteriai, lipnumą reguliuojanti medžiaga: kalcio karbonatas, antioksidantas: askorbo rūgštis, fermentai, RUGINIS salyklas, liesi PIENINIAI milteliai (PIENO miltai , IŠRŪGŲ miltai).
100 g maistinė vertė: energinė vertė 1031 kJ / 244 kcal, riebalai 0,9 g (iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių 0,1 g), angliavandeniai 49,9 g (iš kurių – cukrų 5,4 g), skaidulinės medžiagos 3,1 g, baltymai 1,2 g, druska 0,9 g.
Nuotraukoje parodytas serviravimo pavyzdys ?
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.