Aprašymas
Prancūziški skanėstai „Kanelės“
Autentiškas Prancūzijos Bordo regiono desertas – purūs pyragaičiai, pagardinti romu ir vanile. Minkštas švelnus viduriukas su storai traškia, karamelizuota plutele. Subtilaus aromato, sodraus skonio ir žaismingos tekstūros pyragaitis ilgam palieka saldų pėdsaką kiekvieno širdyje.
Išskirtinumai:
Kiekviena unikali | rankų darbo
Tradicinė receptūra
______________
Sudedamosios dalys: PIENAS (ES), cukrus, pasterizuota KIAUŠINIŲ masė (KIAUŠINIAI 100 %), KVIETINIAI miltai, SVIESTAS.
SUDĖTYJE GALI BŪTI: SEZAMO SĖKLŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ, SOJŲ PUPELIŲ IR JŲ PRODUKTŲ PĖDSAKŲ.
100 g gaminio: energinė vertė 1784 kJ/424 kcal, riebalai 14 g (iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių 7,9 g), angliavandeniai 65 g (iš kurių – cukrų 51 g), skaidulinės medžiagos 0,6 g, baltymai 8,5 g, druska 0,2 g.
Nuotraukoje parodytas serviravimo pavyzdys.
smaližius –
Kai tik yra proga – dėžėmis perkam, dėžėmis!
Minkštutės, gardutės, tik turi vieną trūkumą – labai greitai susivalgo 😀
birzuduona –
Vaje, ačiū❤️ Kanelės tirpsta tokioje komplimentų gausoje🙏