Dailaus rašto mielinės tešlos sukta pynė su saldžiu aguonų ir vanilės skonio kreminės varškės įdaru bei sodria puria tešla.
Tinkamumo vartoti terminas: 7 paros.
_________________
Sudedamosios dalys: aguonų sėklų įdaras 37% (aguonos (35%), vanduo, cukrus, gliukozės fruktozės sirupas, MANŲ KRUOPOS, KVIEČIŲ gemalai, augalinis aliejus (rapsų), konservantas E202, valgomoji joduota druska (valgomoji druska, kalio jodatas), kvapiosios medžiagos), KVIETINIAI miltai (ES), vanilės skonio kreminės VARŠKĖS įdaras 12 % (mažo riebumo VARŠKĖ 72 % (ES) (PIENAS, pieno rūgšties bakterijų kultūra) cukrus, pakeistų savybių krakmolas, vanilės kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis, konservantas: kalio sorbatas, dažiklis: karotenas), vanduo, priedas tešlai (KVIETINIAI miltai, dekstrozė, KVIEČIŲ glitimas, joduota druska, stabilizatorius: pektinas , kepimo milteliai: dinatrio difosfatas, citrusinių vaisių skaidulos, emulsiklis: E471, kepimo milteliai: natrio karbonatas, rapsų aliejus, emulsiklis: natrio stearoillaktilatas, fermentai, miltų apdorojimo medžiaga: askorbo rūgštis), cukrus, rapsų aliejus, mielės.
SUDĖTYJE GALI BŪTI: KIAUŠINIŲ, SEZAMŲ SĖKLŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ IR JŲ PRODUKTŲ PĖDSAKŲ.
100 g maistinė vertė: energinė vertė 1479 kJ/ 352 kcal, riebalai 12 g (iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių 1,7 g), angliavandeniai 51 g (iš kurių – cukrų 24 g), skaidulinės medžiagos 3,5 g, baltymai 8,2 g, druska 0,5 g.
Atsiliepimų dar nėra.