Aprašymas
Kanelės su avietėmis
Prakandus traškią karamelinę plutelę, avietės vartosi prancūziškų skanėstų pataluos.
Išskirtinumai:
Kiekviena unikali | rankų darbo
Su sviestu
1 kg.
______________
Sudedamosios dalys: PIENAS, cukrus, pasterizuota KIAUŠINIŲ masė (KIAUŠINIAI 100 %), KVIETINIAI miltai, SVIESTAS, aviečių pasta 6,9 % (cukrus, avietės 32 %, gliukozės-fruktozės sirupas, dažikliai: E120, E160a, kvapiosios medžiagos, tirštiklis: pektinas).
100 g maistinė vertė: energinė vertė 1614 kJ/ 384 kcal, riebalai 12,4 g (iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių 2,1 g), angliavandeniai 59,7 g (iš kurių – cukrų 47,7 g), skaidulinės medžiagos 0,56 g, baltymų 8,3 g, druska 0,2 g.
Nuotraukoje parodytas serviravimo pavyzdys.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.