Mielinis pyragas „Babka“ su aguonų įdaru

4,79 

Kalėdų klasika: dailaus rašto mielinės tešlos sukta pynė su saldžiu aguonų ir vanilės skonio kreminės varškės įdaru bei sodria puria tešla.

Išsaugotos prekės
Produkto kodas: 3570 Kategorija:

Dailaus rašto mielinės tešlos sukta pynė su saldžiu aguonų ir vanilės skonio kreminės varškės įdaru bei sodria puria tešla.

Tinkamumo vartoti terminas: 7 paros.

_________________

Sudedamosios dalys: aguonų sėklų įdaras 37% (aguonos (35%), vanduo, cukrus, gliukozės fruktozės sirupas, MANŲ KRUOPOS, KVIEČIŲ gemalai, augalinis aliejus (rapsų), konservantas E202, valgomoji joduota druska (valgomoji druska, kalio jodatas), kvapiosios medžiagos), KVIETINIAI miltai (ES), vanilės skonio kreminės VARŠKĖS įdaras  12 % (mažo riebumo VARŠKĖ 72 % (ES) (PIENAS, pieno rūgšties bakterijų kultūra) cukrus, pakeistų savybių krakmolas, vanilės kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis, konservantas: kalio sorbatas, dažiklis: karotenas), vanduo, priedas tešlai (KVIETINIAI miltai, dekstrozė, KVIEČIŲ glitimas, joduota druska, stabilizatorius: pektinas , kepimo milteliai: dinatrio difosfatas, citrusinių vaisių skaidulos, emulsiklis: E471, kepimo milteliai: natrio karbonatas, rapsų aliejus, emulsiklis: natrio stearoillaktilatas, fermentai, miltų apdorojimo medžiaga: askorbo rūgštis), cukrus, rapsų aliejus, mielės.

 SUDĖTYJE GALI BŪTI: KIAUŠINIŲ, SEZAMŲ SĖKLŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ IR JŲ PRODUKTŲ PĖDSAKŲ.

100 g maistinė vertė: energinė vertė  1479 kJ/ 352 kcal, riebalai 12 g (iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių 1,7 g), angliavandeniai 51 g (iš kurių – cukrų 24 g), skaidulinės medžiagos 3,5 g, baltymai 8,2 g, druska 0,5 g.

Svoris

450 g

Atsiliepimų dar nėra.

Parašyti atsiliepimą

Būkite pirmas aprašęs “Mielinis pyragas „Babka“ su aguonų įdaru”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Atnaujinama...
  • Krepšelyje nėra produktų.

Specialus sausio mėnesio pasiūlymas!

Visą sausio mėnesį su kodu „sausisveikiau20” keto ir be glitimo produktams 20 proc. nuolaida.