Aprašymas
Kalėdiniai meduoliai
Kiekvienas sausainėlis išspaustas su meile, dėmesiu ir šilčiausiais šventiniais linkėjimais.
Kalėdinių meduolių puošyba – paprasta ypatingai jaukaus vakaro idėja. Neturintiems laiko tešlos maišymui, tereikės pasirūpinti
glazūra ir pabarstukais ir mėgautis laiku šeimos rate marginant figūrėles.
Sudedamosios dalys: KIAUŠINIAI, KVIETINIAI miltai, GRIETINĖLĖ, margarinas (augaliniai riebalai (palmių) ir aliejai (rapsų, kokoso), vanduo, emulsikliai: E471, E322 (rapsų), druska, dažiklis: E160a (ii), kvapioji medžiaga), cukrus, cukrinis baltas glaistas (cukrus, palmių aliejus, vanduo, sausas gliukozės sirupas, rapsų aliejus, gliukozės sirupas, nugriebto PIENO milteliai, emulsikliai: E471, E435, E473, drėgmę išlaikanti medžiaga: glicerolis, dažiklis: E171, druska, konservantas: E202, kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis), priedas šviežumui (vanduo, augalinis aliejus (rapsų), emulsikliai: E471, E481), šviesusis cukraus sirupas, liofilizuoti juodųjų serbentų trupiniai.
Sudėtyje gali būti: SEZAMO SĖKLŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ, SOJŲ ir jų produktų pėdsakų.
Maistinė vertė 100g: energinė vertė2350 kJ / 564 kcal, riebalai 36,7 g, sočiosios riebalų rūgštys 23,2 g, angliavandeniai 50 g, cukrūs 31,9 g, skaidulinės medžiagos 0,9 g, baltymai 7,9 g, druska 0,2 g.
Nuotraukoje parodytas serviravimo pavyzdys 🙂
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.